Erroari ciudate la serverul HLDS

Aici postati daca aveti o problema in domeniul Counter-Strike.
Post Reply
User avatar
Slade
Nou Venit
Nou Venit
Posts: 8
Joined: Thu Apr 30, 2015 11:44 am
Detinator Steam: Nu

Erroari ciudate la serverul HLDS

Post by Slade »

Buna ziua comunitate, recent mi-am facut un server de cs pe windows cu steamCMD(e updatat la zi, build 6153), am adaugat resursele necesare(dproto,metamod,si amxx),pluginuri adaugate de mine,totul bine,insa nu ma lasa sa deschid HLDS
am observat ca serverul are eroarea "Unable to initialize Steam...." efectiv ii dau start si nu porneste se stinge inainte sa porneasca, am luat un program de pe extreamcs care cica rezolva aceasta problema, si chiar asa a fost insa o rezolva doar daca deschizi serverul cu programul acela...eu as dori o rezolvare totala ale problemei si sa pornesc serverul normal. Programul pe care l-am luat este aici http://www.extreamcs.com/forum/tutorial ... 73107.html

Multumesc anticipat celor care imi vor oferii ajutorul :ymhug:
User avatar
CryWolf
Root Admin
Root Admin
Posts: 371
Joined: Tue Dec 15, 2009 11:32 am
Detinator Steam: Da
Cunostinte CS: Excelente
Reputatie: Detinator
Webmaster
Scripter
Trance Fan
Location: Botosani

Re: Erroari ciudate la serverul HLDS

Post by CryWolf »

Poti instala Steamul e gratuit si il tii deschis fara sa iti faci vreun cont :) va functiona super, oricum eroarea vine de la fisierul "steam_appid.txt" care lipseste din root-ul la server adica de langa hlds.exe el contine doar urmatoarele

Code: Select all

80
il poti face tu cu notepad si nu vei avea nici o problema !
Info: NU IMI DATI PM PENTRU CERERI AJUTOR ETC (NU RASPUND) FOLOSITI FORUMUL.
Image
CUM SA NU LUPTI PENTRU IUBIRE ????
Daca lupti,inseamna ca vrei sa castigi ceva.Iubirea nu-i o miza.
User avatar
Slade
Nou Venit
Nou Venit
Posts: 8
Joined: Thu Apr 30, 2015 11:44 am
Detinator Steam: Nu

Re: Erroari ciudate la serverul HLDS

Post by Slade »

l-am facut cu notepad si am bagat 80 (inainte era acolo si avea valoarea 10) eu l-am modificat cu 80 si tot nu mergea. apoi dupa ce am vazut ca nu mergea am bifat read only pentru ca il tot schimba in 10 serverul si tot nu mergea...Deci zici sa incerc treaba cu steamul?
User avatar
CryWolf
Root Admin
Root Admin
Posts: 371
Joined: Tue Dec 15, 2009 11:32 am
Detinator Steam: Da
Cunostinte CS: Excelente
Reputatie: Detinator
Webmaster
Scripter
Trance Fan
Location: Botosani

Re: Erroari ciudate la serverul HLDS

Post by CryWolf »

Slade wrote:l-am facut cu notepad si am bagat 80 (inainte era acolo si avea valoarea 10) eu l-am modificat cu 80 si tot nu mergea. apoi dupa ce am vazut ca nu mergea am bifat read only pentru ca il tot schimba in 10 serverul si tot nu mergea...Deci zici sa incerc treaba cu steamul?
Asta e problema ceva ti-l tot reseteaza, ia si fa un server curat din nou cu SteamCMD

Poti folosi acest tutorial: http://dark-arena.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=58 cu tot cu acea versiune buna de dproto.
Info: NU IMI DATI PM PENTRU CERERI AJUTOR ETC (NU RASPUND) FOLOSITI FORUMUL.
Image
CUM SA NU LUPTI PENTRU IUBIRE ????
Daca lupti,inseamna ca vrei sa castigi ceva.Iubirea nu-i o miza.
Post Reply